Tulipas tehtyä kunnon virhearvio...

Kävimme eilen katsomassa tämän elokuvan ja huh kun oli huono. Minulla on leffan kirjaversio pokkarina, jota joskus yritin aloittaa, mutta teksti oli puuduttavan tylsää ja sekavankin oloista. No, hyväuskoisena ihmisenä päättelin, että elokuva on varmaankin parempi. Ei ollut.

Ja varoitus, nyt seuraa juonipaljastuksia. Leffahan kertoo tunnollisesta ja kunnollisesta miessotilaasta, joka lähtee viemään naissotilasta kenttätuomioistuimeen. No, matkalla sattuu haaksirikko, jonka seurauksena pari päätyy saarelle (?). Suhdehan siitä syntyy. Kahdeksan päivän kuluttua pari löydetään ja asiaa lähdetään viemään eteenpäin. Sotatuomari osoittautuu hyvin rasittavaksi persoonaksi joka ilmeisesti rakastuu naiseen. Ei, vaan sittenkin mieheen.

Elokuva koostuu kasvokuvista ja junnaavasta musiikista. Tapahtumia tässä ei paljoa ole, pornoa sitäkin enemmän. Leffahan alkaa niinkin iloisesti, että naisvanki joukkoraiskataan.

En tiedä mitä pätkältä odotin, mutta en ainakaan tätä. Ok, sota on julmaa ja rumaa mutta mietin vain, mitä elokuvasta mahtoi pitää vanhempi väki, jotka lisäksemme elokuvateatteria pienimuotoisesti kansoitti.