Blogia seurailleet ovatkin jo ensimakua lukumieltymyksistäni saaneet. Eli melko paljon tässä elämäntilanteessa, jossa lukeminen on keino rentoutua ja nollailla ajatuksia, luen dekkareita. Viime aikoina kauno on kiinnostanut enemmän, ehkä murhateema alkaa jo menettää hohtoaan. Maailmassa riittää kirjoja, ja huonoon kirjaan en vähää vapaa-aikaani tuhlaa.

Olen siis 30v. kotiäiti, perheeseeni kuuluvat aviomiehen lisäksi  4v. ja pian 3v. pojat. Silloin kun en tee kotitöitä tai leiki lasten kanssa, harrastan tanssia (bailatino ja body jam), käyn kävelyllä tai saatanpa jopa "tuunailla" vanhoja kirjoja. Leffoja katson jonkin verran ja musiikkia kuuntelen (rokkia, metallia). Kaikkein rakkain harrastus on kuitenkin lukeminen. Ihastuin kirjoihin jo lapsena ja siitä asti rakkaus kirjojen maailmoihin on säilynyt. Käyn kirjastossa lähes päivittäin katselemassa ja nauttimassa tunnelmasta, kirjasto on siis minulle kuin toinen koti.

Lapsille luen mieluiten iki-ihania Minttu-kirjoja, poikien suosikki tällä hetkellä on Mikko Mallikas.

Lukuisten elämänvaiheiden jälkeen voin sanoa olevani kristitty. Ilman Jumalaa tuskin olisin hengissä, ja Hän on elämäni Valo sekä Armo. Hengellistä kirjallisuutta olen lukenut vuosien ajan niin paljon, että tällä hetkellä pidän sen suhteen matalaa profiilia keskittymällä vain Raamattuun.

Kiitos vierailustasi!