"Ei päivääkään ilman C. S. Lewisia! Alituinen kiire ja jatkuva, tyhjänpäiväinen viriketulva ovat nykyihmisen vitsauksia. Rakastetun kirjailijan, C. S. Lewisin napakat, tarkkanäköiset ja puhuttelevat tekstit tarjoavat lukijalle todellista sisältöä vuoden jokaiselle päivälle ja antavat hyvän sysäyksen mietiskelylle. Lewis on kirjoittanut teoksia, joiden äärelle lukijat palaavat yhä uudelleen. Nyt hänen laajasta tuotannostaan on koottu yksiin kansiin mainio ja kattava otos. Lewis käsittelee teksteissään muun muassa rakkauden luonnetta ja ihmeiden olemassaoloa sekä pohtii, miten voi selvitä musertavasta menetyksestä ja miten löytää syvä usko." (Kotimaa-yhtiöt, kauppa)

__________


Jihuu, vihdoin tätä saa kaupoista!! Hankinta on aivan "must" kaltaiselleni Lewis-fanille. Mielestäni ainoa oikea tapa lukea Lewisiä on juuri pienissä erissä ja mielellään joka päivä, eli kirja on kuin tehty minulle =) Täytynee kiiruhtaa Suomalaiseen heti tänään ja laittaa varaus pystyyn, elleivät ole tajunneet tätä helmeä vielä hankkia. Kerron vuoden kuluttua mitä pidin :) - tai mahdollisesti väliaikatietoja jo hieman aiemmin.

Todettakoon vielä, että nyt uskaltaa taas divariinkin, saimme nimittäin eilen uuden kirjahyllyn. Sen myötä olohuone tosin alkaa käydä pieneksi, mutta onhan kirjojakin ajateltava...