Holly ja Gerry ovat nuoria, vastanaineita ja onnellisia. Kun Gerry menehtyy äkilliseen sairauteen, myös Holly kuolee sisältä. Mutta 30-vuotispäivänään hän saa kirjeen Gerryltä, joka on kirjoitettu ennen hänen kuolemaansa. Kirje on ensimmäinen kymmenestä, jotka vievät Hollyn hetkeksi lähelle rakastettuaan ja ohjaavat hänet hitaasti jatkamaan elämää. Jokainen kirje sisältää uuden, odottamattoman seikkailun. Ja jokainen kirje päättyy samoihin sanoihin: P.S. Rakastan sinua.

Elokuvan Paholainen pukeutuu Pradaan tuottaja on luonut vuoden rakkauselokuvan, jonka pääosissa nähdään kaksinkertainen Oscar-voittaja Hilary Swank ja huippulahjakkuus Gerard Butler. P.S. Rakastan sinua perustuu Cecelia Ahernin kansainväliseen bestselleriin ja elokuvassa nähdään myös Lisa Kudrow, Gina Gershon ja Kathy Bates. (Film Town)

__________

Hellyyttävä hyvänmielenelokuva, jonka kuvittelin idealtaan poikkevan perusromanttisestahömpästä. Kuollut rakastettu ja salaperäiset kirjeet toivatkin leffaan uusia raikkaita tuulia. Lisäksi elokuva oli ilo silmille niin näyttelijöittensä, kuin upeiden irlantilaisten maisemien puolesta.

Olen kömpelö "puhumaan" leffoista, kuten huomaatte. Yleensä vain joko pätkästä pidän tai en pidä, tai sitten elokuva on keskinkertaisen mitäänsanomaton (ja voitte uskoa, että tällaisia riittää...). Tästä voin lyhyesti ja ytimekkäästi sanoa pitäneeni. Kyseisen tarinan olisin voinut lukea kirjanakin, mutta leffa oli sen verran hyvä, että katsomalla oikaisin itselleni lukuaikaa :)