Huikea tähtikaarti - mm. George Clooney, Brad Pitt, Frances McDormand, Tilda Swinton ja John Malkovich - yhdistävät voimansa hillittömässä vakoilukomediassa täynnä murhia, kiristystä seksiriippuvuutta ja kuntoilukiihkoilua!

Kun CIA:n vähäpätöisimmät salaisuudet sisältävä levyke joutuu kahden päättäväisen, mutta astetta vähä-älyisemmän kuntosalityöntekijän kouriin, duo päättää tienata löydöllään. Koska kiristys on kuitenkin ala, joka on parempi jättää asiantuntijoille, homma karkaa pian kaikkien mukaantemmattujen käsistä - johtaen hillittömien tapahtumien tykitykseen. Oscar-palkitut ohjaajat Joel ja Ethan Coen tarjoilevat nerokkaan terävän ja loputtoman viihdyttävän elokuvan, jota kriitikot kutsuvat "fiksuksi, hauskaksi ja omaperäiseksi"

***

Yleisesti ottaen en ole Brad Pitt -fanaatikko, mutta tässä elokuvassa Pitt on todella onnistunut! Hänen esittämä sympaattinen urheiluhullu, jolla ei aivot liikoja päätä pakottaneet, pelasti leffan, joka ei minun mielestä niin "fiksu ja omaperäinen" ollut. Ihan kelpo komedia kuitenkin.